PLUGG, PARIS, LÄNGTAN OCH KAKAO POWER

Jobbar man mer en heltid och samtidigt pluggar en master inom hälsovetenskap, samt försöker ta körkort (och ha ett liv)… ja då är helt enkelt lördagsmorgnar till för att plugga! Dock var det svårt att stiga upp och lämna en sött susandes skäggig sömntuta (aka Feffan) kvar i sängen.

IMG_7469

Inleder i sedvanlig ordning min morgon med min kakao power dryck som jag gör genom att blanda vatten, kakao och antingen kakaosmör eller rå kokosolja och en gnutta ceylon kanel i. Denna dryck behöver inte särskilt mycket presentation, den är god, enkel, supernyttig och ger styrka nog till att springa ett maraton på morgonkvisten om man skulle vilja. Drömmer mig tillbaka till i våras då denna dryck la grunden för dem 42 km jag pinnande fram längs Paris gator, torg och parker – mitt första maraton. Åter igen medan den där skäggiga livsnjutaren (aka Feffan) strosade runt och åt sniglar och käkade croissanter på Michelinguide restauranger, samt pimplade med största sannolikhet en hel del champagne. Jag börjar ana ett mönster… Det där med att följa med som hejarklack till en löpgalen flickvän får helt enkelt Captain Haddock (aka Feffan) ta upp vid ett senare tillfälle ;).

IMG_5272

Captain Haddock äter bläckfisk i Paris…

IMG_5355

Finn en Feffan…

IMG_5273

Att resa är livet, nu börjar man längta till att få njuta av nya upplevelser igen, om fem dagar bär det äntligen av till Italien – Bologna och Florens!

Önskar alla en trevlig lördag!

// Stephanie

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Resfredag/Annika skriver:

    Wihooo, Italien – vad härligt!

    1. Feffanies skriver:

      På förhand troligen den bildskönaste plats vi besökt. Bisarrt peppade på maten därifrån, som ju ska vara exceptionell även med italienska mått 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *