GOLDEN MILK, NO DOUBT OCH ”KOLHYDRATLADDNING”

Vaknar. Stiger upp. Gör min sedvanliga kakaodryck (dock med lite extra kokosolja och kakaosmör i), sätter på No doubt- Sunday Morning och funderar på vad jag gör uppe. Det var ju trots allt Mexican feast igår (tequila och cava är en grym kombo…) och jag har bara hunnit sova cirka 4 timmar. Sen kommer jag på att för 2 dagar sedan tackade jag ja till att ta över en väns startplats i Malmö Halvmarathon. Jag som inte sprungit distans sen april (också en grym kombo = otränad och bakfull). ”Kolhydratladdar” på Feffanies vis och håller tummarna för att jag tar mig i mål på en grund av golden milk, ingefära, kakao, grape, avokado, rödbeta, kakaosmör, honung, ost, ägg och nötter.

 

IMG_7882

IMG_7870

Wish me luck!

//Steph

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *